Източник и снимка: Флагман.бгБащата и синът, които пострадаха при взрив на

...
Източник и снимка: Флагман.бгБащата и синът, които пострадаха при взрив на
Коментари Харесай

Флагман: Ивайло скочил пред баща си, за да поеме експлозията от газовата бутилка

Източник и фотография: " Флагман ".бг

Бащата и синът, които пострадаха при гърмеж на газова бутилка в блок 34 в жк „ Славейков “, са в тежко положение и се нуждаят от кръв. Това оповестиха близки на фамилията. 

Жестокият случай стана в събота по здрач. Експлозията прати двамата мъже в Отделението по изграяния във Варна, където се намират и все още. Стана ясно, че по-възрастният е избавен от сигурна гибел с помощта на бързата реакция на сина си Ивайло, който скочил и застанал пред татко си при гърмежа. Така той е поел върху себе си огъня. По знамение няма и други потрадали при тежката детонация. В прилежащата стая е бил 8-годишният наследник на Ивайло, който за благополучие не е потърпевш. 

За възобновяване на двамата е нужно голямо количество кръв. Настанени са във Военномедицинска академия-гр.Варна и предстоят интервенции. Ивайло е с 40% изгаряния. Кръвната група няма значение, само че кръв може да се подари единствено във Варна, Търговище и Бургас, оповестяват околните им. Трябва да се означи, че кръвта за Ивайло Христов Янакиев, ВМА Варна, Отделение по изгаряния. 
За контакт и повече информация може да се свържете с Марияна Янакиева 0888406037, брачна половинка на Ивайло.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР